Vår affärsidé är att med ett mycket stort kunnande leverera kontorsprylar snabbt och enkelt till ett bra pris.     

Som kund ska du inte behöva leta runt efter vilken leverantör som kan få fram en speciell typ av pärm, toner till din skrivare eller trycka dina kuvert. Det enda du behöver göra är att ringa till Kontorsbilen. Du ska våga fråga oss om alla möjliga uppdrag eftersom vi älskar att lösa dem.

Den personliga kontakten är mycket viktig för oss. Du ska känna förtroende genom att ha endast en kontaktperson i samtliga ärenden. Detta visar sig vara mycket uppskattat.

Vi kan hålla låga priser eftersom vi inte har eget lager eller butik. Varje dag åker våra bilar och hämtar varor hos våra leverantörer. Detta gör att akuta förfrågningar från dig ofta kan lösas genom att ändra någon av våra rutter och göra en extra liten sväng förbi dig.

Du ska inte behöva bära hem de tunga kartongerna med kopieringspapper själv. Din tid ska användas till den egna affärsverksamheten vilket är mycket mer kostnadseffektivt för ert företag.

Kontorsbilen AB startades 1994 då vi märkte att det var svårt att hitta en butik som hade alla kontorsvaror man ville få tag på. Detta resulterade i att kunderna fick åka runt och leta i flera olika butiker. Internetbutiker fanns inte.

Kontorsbilen AB har utvecklats till ett stabilt företag med högsta kreditvärdighet AAA vilket gör det tryggt att göra affärer med oss.

Normalt sker leverans dagen efter din beställning. Vi har fri leverans inom Stockholms län och den sker med egna leveransbilar. Därför kan vi, om du vill, hjälpa till med att bära in varorna i ert förråd och även ställa upp dem på hyllorna.