Kontorsbilen grundades 1994.

 • Var tredje småföretagare saknar säkerhetskopia i molnet

  Sverige rankas som tredje bäst i 2017 års EU-index för digitalisering och näst bäst på att använda molnet. Samtidigt visar en undersökning från Visma att en av tre småföretagare i landet inte säkerhetskopierar företagets data och system i molnet.
 • E-handeln växer med 17 procent i år

  Under 2016 växte den totala e-handeln med 16 procent. Prognosen för 2017 är 17 procents tillväxt vilket motsvarar 9 procent av den totala detaljhandeln. Detta enligt e-barometern som tas fram av PostNord i samarbete med Svensk Digital Handel och HUI Research. 
 • Svagt uppåt för nyföretagandet i februari

  Antalet registreringar av nya företag ökade marginellt, med 1,3 procent, i februari jämfört med samma månad i fjol. Nyföretagandet har därmed minskat med 5,1 procent under årets första månader.
 • Förslag: Kriminalisera brott om bluffakturor tidigare

  För att stoppa bluffakturor föreslår regeringen att det ska införas ett nytt brott som ska kallas för "grovt fordringsbedrägeri".
 • Starkare tillväxt för e-handeln förväntas

  En allt större andel av svenskarna handlar på nätet enligt e-barometern*. Under julhandeln i december uppgav hela 76 procent av svenskarna att de handlat minst en vara på nätet under månaden. November tog en andraplats i e-handelstoppen, mycket tack vare Black Friday.